Het begin…

…is er. De goesting om te bloggen was er al lang, maar de kennis nul-komma-nul. Dankzij Vormingplus is hier nu een voorzichtig begin gemaakt. Fotookes, filmkes en “de widgets”, da’s voor volgende week, nu verken ik nog even de basisinstellingen.

Je zal hier kunnen lezen hoe het met de ecologische (moes)tuin gaat, maar om eerlijk te zijn weet ik dat zelf voorlopig ook nog niet goed. De courgetten, pompoenen en tomatenplanten blijven nog eventjes binnen staan, tot na de ijsheiligen, zeker, maar misschien ook wel tot wanneer FOD hier gezegd heeft dat er geen gevaar meer is voor vervuiling. Acrylonitril en treinen, weetwel?

Wij komen er nog goed vanaf, ons huis ligt buiten de perimeter, maar toch. Een mens vraagt zich wel af wat er allemaal boven zijn hoofd hangt (nu zowel letterlijk als figuurlijk). De zonen vinden het allemaal dik in orde, een paar extra dagen vakantie aan het lange weekend gebreid, da’s meegenomen. Chillen is hét magische woord nu!

Tussen de buien door ga ik even de tuin in. Een paar foto’s maken van wat daar groeit en bloeit, zodat ik volgende les niet met mijn vingers moet zitten draaien 😉

Advertenties

3 gedachten over “Het begin…

  1. muggenbeet

    veel succe smet je blog. Het blijft belangrijk voor de ecologisch tuinierder dat hij verder kijkt dan zijn eigen perceelsgrens. De omgeving, het leefmilieu blijft de basis voor alles. Dat geldt ook zeker hier, in Tessenderlo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s