De vraag, dag twee.

De vraag ging rond half zes deze avond richting meneer-des-huizes, die net zijn computer afsloot. Goeie timing, dacht ik bij mezelf. Nog niet bezig met iets anders, dus kan ik nog wat strijken terwijl hij eten verzint en klaarmaakt, ah ja.
NOUGABOLLEN!
Meneer had namelijk het snode plan opgevat om met oudste zoon te gaan trainen. Een uurtje lopen, ze willen een beetje later dit jaar “Dwars door Brugge” tot een goed einde brengen.

Koelkast leeg, dus het moest echt richting winkel. Uit de tuin kunnen we alleen maar wat rucola oogsten, en dat is toch wel erg “light” voor 6.
Kleinste zoon had nood aan een beetje aandacht, want de jongen snapt het verband nog niet tussen zijn emotionele hoogten en laagten, en zijn hormoonspiegels die op hol slagen. Hij mocht dus kiezen vanavond, op voorwaarde dat de p- menu’s geschrapt werden (pitta, pizza, pasta en phrites). Da ventje…

Een reeks kleurige groenten, Italiaanse rundsreepjes, en wokmie. “En daar kunnen we wel iets mee verzinnen hé mama? Ik zal helpen koken hoor”. Tuurlijk! Alles in staafjes, en de wok in. Geen foto, wegens veel honger en rap op.

Advertenties

3 gedachten over “De vraag, dag twee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s