Het voordeel van pubers in huis – 2

…ge kunt af en toe eens wat meubilair veranderen, want ze groeien er uit. Uit hun kleren ook, maar da’s voor een andere keer.

Zoon 3 heeft nog een standaard eenpersoonsbed, maar de jongen slaapt sinds enige tijd op “zijn” logeerzetel. Die geraakte na oudejaarsavond niet meer opgeplooid, en daar kan hij mits een beetje schuine positionering helemaal in.  Dit in afwachting van een XL-bed, zijn rug zou het ons niet vergeven op den duur…
Ook zijn bureaustoel was aan vervanging toe, net als die van zoon 2.

En hier komt het voordeel: jongens en dingen met vijsjes ineen of uiteenprutsen, dat komt goed. Zeker bij zoon 3, een waar talent. Waar ik voor de domste klusjes uuuuuuuren, dagen, weken moet zagen (zei ik al dat enige overdrijverij mij niet echt vreemd is?) waren de twee bureaustoelen op geen tijd gemonteerd, en toen ik wilde helpen met het bed was dat niet meer nodig.

Mogelijk is er ook wel voordeel te rapen voor u, beste lezer. Een Flexa-bed, gelakt grenen, met authentieke gebruikssporen (maar niks dat een goeie nachtrust in de weg staat) ligt hier gedemonteerd dik in mijne weg. Nachttafeltje (op de foto rechts achteraan) inclusief, en indien gewenst ook de stukken om er een hoogslaper met uitvalbeveiliging van te maken.
Zoon 4 heeft net hetzelfde, en daar monteerden we een verstelbare lattenbodem van de Zweed in. Mogelijkheden zat dus. Alleen een matras is er niet bij. Die schuiven we onder een ander bed en halen we tevoorschijn als er logés zijn.
Iemand?

flexabedje

Je mag mij altijd vertellen waarom ik het net aan jou zou moeten geven, maar in the end beslis ik in overleg met zoon 3 geheel naar eigen goesting wie het krijgt.

 

 

Advertenties

10 gedachten over “Het voordeel van pubers in huis – 2

 1. Menck

  Mooi gerief, maar helaas onbruikbaar te onzent.
  Tip: als het écht in de weg staat, zet het dan gratis op 2dehands.be. Binnen het uur ontvang je minstens 20 mails van geïnteresseerden, zeer-geïnteresseerden tot ultrageïnteresseerden. Yep, ik spreek uit ervaring. 😉

  1. Heidi Berichtauteur

   Ruilen hoeft niet. Met een schuurpapiertje en een verfke is dat direct een hip bed. De uitvallatten achteraan kan je er gewoon af laten, en met de stof van het hemelbed kan je wat leuke kussens maken, niet?

 2. AnneTanne

  Mooi bed, maar wij hebben geen twee identieke vandoen… Mocht iemand van jouw bed een ‘dubbelhoog’slaper willen maken, wij hebben nog een set ‘palen’ op overschot…

 3. Pingback: Dure buien, wat grillen, de lente en… – second part of my life

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s